Spletna stran je last podjetja Računalniška asistenca d.o.o. Pogoji, ki jih objavljamo spodaj, so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in z Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP). Vsi uporabniki spletne strani morajo pogoje upoštevati in se z njimi strinjati, sicer do sodelovanja ne bo prišlo. Uporabnik spletne strani je vsak, ki se na spletno stran registrira ali pokliče na telefonsko številko 090/41-43.

Področje delovanja

Obiskovalcem spletne strani nudimo kvalitetno vedeževanje s pomočjo ciganskih kart, vendar pa to ne pomeni klasičnega zdravljenja ali svetovanja s strani strokovno usposobljene osebe, ki za to potrebuje splošno predpisana dovoljenja in izobrazbo, določene s strani Republike Slovenije. Svetovanje je zgolj osebno mnenje s strani svetovalcev. Uporabniki spletne strani se svobodno odločijo, ali bodo prejete nasvete upoštevali ali ne, zato svetovalci ne prevzemajo odgovornosti za odločitve uporabnikov.

Vedeževanje je namenjeno izključno za osebne in nekomercialne namene, nasvete pa lahko prejmejo le polnoletne osebe (torej starejše od 18 let).

Na spletni strani si pridržujemo pravico do sprememb pogojev, storitev in svetovalcev.

Pogoji sodelovanja

Vedeževanje s pomočjo ciganskih kart ne temelji na znanstveno dokazanih dejstvih, zato ne moremo jamčiti 100% uspeha in pravilnosti ugotovitev svetovalcev. Na uspeh vpliva tudi oseba sama in druge okoliščine. Zato uporabnike opozarjamo, da storitve ne zagotavljajo gotovega uspeha in so se za pomoč svetovalca odločile same, brez prisile.

Vedeževalec ne more obljubiti ničesar, še najmanj pa ne more narediti čudežev. Je pa s strani strank, ki so že koristile naše storitve, videti, da so učinki pozitivni in mnogim pomagajo pri pravilnih odločitvah v življenju.

Če s storitvijo niste zadovoljni, vam po svetovanju denarja ne vračamo. Vedeževalec si namreč za vas vzame čas, ravno tako kot za druge in ga ne more vrniti nihče.

Vsi zapisi, fotografije in slike na spletni strani so last podjetja Računalniška asistenca d.o.o. in jih pod nobenim pogojem ni dovoljeno kopirati ali širiti prek kakršnihkoli medijev.

Prav tako pa ne jamčimo za verodostojnost in vsebino informacij na forumih in drugih spletnih straneh, ki se navezujejo na našo spletno stran. Vse verodostojne

Če se uporabnik s katerimkoli delom v pogojih sodelovanja ne strinja, z njim ne moremo sodelovati.

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje Računalniška asistenca d.o.o. in uporabnik se ob uporabi storitev spletne strani zavezujeta, da bosta vse izmenjane informacije (podatke, slike, pošto, …) uporabljala strogo zaupno in jih ne bosta na noben način posredovala drugim osebam. Posredovanje drugi osebi je dovoljeno le v primeru, da si uporabnik želi izvedeti še mnenje te osebe, o tem pa mora biti ta oseba prej obveščena. Uporabniku pa je sicer zagotovljeno popolno varovanje podatkov skladno z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS,št. 59/99, 57/01, 59-2 /01).

Omejitev odgovornosti

Za morebitne posledice pri uporabi spletne strani e-vedezevanje.si/.net naše podjetje ne prevzema odgovornosti, saj se uporabnik za sodelovanje odloči prostovoljno in samostojno. Prav tako si pridržujemo pravico do sprememb na spletni strani in ne prevzemamo odgovornosti za njihove morebitne posledice.